Köpvillkor

Om Trolltoppan

Företaget har sitt säte i Göteborg och innehar F-skattsedel. Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@trolltoppan.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Betalningssätt

Du kan välja flera olika betalningssätt via vår kassa som tillhandahålls av Klarna. De olika betalningssätten är betala nu, betala senare, delbetala och swish. Trolltoppan webbutik godkänner Visa och Mastercard. När du genomför ditt köp godkänner du samtliga av butikens villkor som finns länkade i kassan.

Priser

Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Som standard visas priserna inklusive moms. Fraktkostnaden läggs sedan till i totalkostnaden innan du bekräftar din beställning.

Fraktavgiften för upp till 4 böcker är 49 kr. Fraktavgiften för en plansch är också 49 kr medan fraktavgiften vid köp av konstverk är 95 kr.

Trolltoppan webbutik väljer alltid billigaste fraktalternativet för kunden.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Om felaktigt pris har angetts för en vara kommer Trolltoppan att meddela kunden om detta och invänta kundens godkännande alternativt annullera ordern. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning eller felaktiga saldon. Samtliga kampanjer hos Trolltoppan gäller så långt lagret räcker om inte annat är specificerat i produktbeskrivningen.

Beställning

Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss.

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Maximalt orderbelopp (inklusive eventuell frakt) är 5 000 kr.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@trolltoppan.se.

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras.

Orderbekräftelse

När du beställt dina varor skickas ett mail till den e-postadress du angivit vid ditt köp. Det mailet är en bekräftelse på att vi har tagit emot din beställning. Denna orderbekräftelse fungerar även som ditt kvitto och kan vara bra att spara vid eventuell kontakt med vår kundtjänst.

Fraktkostnad och fraktsätt

Vi skickar för närvarande endast varor inom Sverige från webbutiken. De fraktbolag vi samarbetar med är: Postnord, Bussgods, Schenker, DHL, DSV, Fedex, Ntex, UPS och paketen är alltid spårbara.

Leverans

Våra normala leveranstider är ca 1 vecka. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@trolltoppan.se.

Om en försändelse blir väsentligt försenad har du som kund alltid rätt att häva köpet. Ta gärna kontakt med oss om din vara är försenad.

Outlösta paket

Outlöst paket debiteras med avgift på 149 kronor för att täcka de fraktkostnader som ett icke uthämtat paket medför. Ditt paket finns normalt hos ditt postombud i 14 – 21 dagar innan det skickas tillbaka till vårt lager.